Alldeles underbart, men ganska besvärligt…..

Publicerad av den 7 maj 2013 i Ledarskap | 0 kommentarer

Att vara ledare i en idéburen verksamhet som en skola, förskola eller terapeutisk verksamhet är en särskild utmaning. På Evisio ser vi oss lite som experter på det området. Flera av våra konsulter har mångårig erfarenhet av just de utmaningar som gäller idéburen verksamhet och vi vill gärna dela med oss av vår erfarenhet!

Under försommaren och början av hösten erbjuder vi vid 4 tillfällen en introduktion genom kvällsseminarium kring detta spännande tema. Senare i höst även 3 fristående utbildningsdagar. Kvällsseminarierna äger rum centralt i Stockholm och på Kulturhuset i Ytterjärna.

Seminarierna och utbildningsdagarna leds av Hillevi Cederberg och Örjan Liebendörfer.

Vid seminarierna visar vi några av de modeller som beskriver just de idéburna verksamheternas speciella situation och visar på några av de verktyg som har visat sig vara extra verkningsfulla när man arbetar inom idéburna verksamheter.

Under utbildningsdagarna får du fördjupade kunskaper, exempel och möjlighet till erfarenhetsutbyte med övriga deltagare.

För dessa seminarier erbjuder vi dessutom 10% rabatt om man anmäler tre personer eller fler från samma verksamhet. Vi ser det som en utmärkt möjlighet för t.ex ledningsgrupper att få en gemensam bas för det fortsatta arbetet.

Välkommen med din anmälan!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>