Hillevi Cederberg

Hillevi Cederberg2Hillevi är utbildad inom pedagogik och har 30 års erfarenhet av att utbilda människor. Hon har stor erfarenhet av att utbilda såväl grupper som individer från både offentlig- och privat sektor. Hon har också varit verksam som chef och VD och haft flertalet styrelseuppdrag.

Hillevi utbildar, föreläser och ger personlig handledning och coaching inom personligt ledarskap, kommunikation- sociala stilar, coachande ledarskap, personlig effektivitet och konflikthantering. Hon har 20 års erfarenhet av att jobba med transformativa processer och är också författare till utbildningen ”Kraftfullt Ledarskap genom Positiv Påverkan”.

Hon är certifierad för att genomföra DISC baserade beteendeanalyser, teamutvecklingsanalyser, kommunikationsanalyser, 360 Ledaranalyser, drivkraftsanalyser m.fl. som synliggör förbättringsområden, utvärderar effekten av gjorda åtgärder samt bidrar till utvecklingen av såväl  den enskilda individen som av gruppen.

Hillevi är tillgänglig för föreläsningar, skräddarsydda utbildningar samt träning och utveckling av medarbetare, ledare och grupper.